Karácsonyi filmajánló, azaz van karácsony Kevin nélkül 2019

Sziasztok! 
Boldog Karácsonyt mindenkinek! Hoztam nektek pár filmet, melyeknek a fő témája a Karácsony és amiket bátran ajánlok nektek. Az alábbi filmek közül az összeset láttam és remek szórakozást nyújtottak. Karácsonykor az egész család összegyűlik a tv előtt és nézünk egy romantikus, vígjáték vagy családi filmet. Heteken keresztül reklámozták a Reszkessetek Betörök c. filmet és tudom, hogy már hagyománnyá vált, hogy minden évben leadják és nem arról van szó, hogy nem szeretem, de idén besokalltam annyiszor reklámozták, így a neten kicsit körülnéztem és remek filmeket találtam. Remélem tudtam segíteni!

Mindenkinek kellemes, békés ünnepeket!
Dorin

1. Lebilincselő Karácsony 


Trudie (Melissa Joan Hart) tehetséges festő, már csak az elismerő közönség hiányzik. Mivel valamiből mégiscsak élni kell, pincérnőként keresi a kenyerét, elégedetlenkedő családja azonban többet követel tőle. A hab a tortán, hogy egy rosszul sikerült állásinterjú után még a barátja is kiborítja. Ebben a helyzetben képtelen ötletre ragadtatja magát. Attól félve, hogy megint egyedül kell hazamennie az ünnepekre, elrabolja az egyik vendéget, Davidet (Mario López). Azt tervezi, hogy hazaviszi karácsonyra, és mint a Nagy Őt, bemutatja a családjának.

Dorin:
Ez a kedvenc karácsonyi filmem. Már többször láttam, de sosem tudom megunni! 

2. Levélbe zárt szerelem

Gina (Marla Sokoloff) és Seth (Patrick J. Adams) 13 éve leveleznek egymással, de még soha nem találkoztak. Egy nap lehetőség nyílik a randira, a gond csak az, hogy valójában egyikük sem a saját, hanem a legjobban kinéző barátjuk fotóját küldték el. A cikis helyzetben mindkét fél rábeszéli a fotók tulajdonosait, hogy randizzanak helyettük. Miközben a két helyettes belehabarodik egymásba, Gina és Seth is találkoznak.

3. Melyik az igazi

Abby (Shiri Appleby) teljesen távol a világtól, magányosan nőtt fel, így aztán érthető, hogy saját fantáziájához fordult, és létrehozta a világ legtökéletesebb férfiját, Sy-t (Orlando Seale), aki hosszú évek után már valóságossá vált. Az egyetemen azonban megismerkedik a rámenős Quinnel (Nick Zano), aki a segítségét kéri a művészeti tantárgyban. Quinn udvarolni kezd a lánynak, ám Abby folyton a titokzatos Sy mögé bújik. Egy közös családi hétvégén azonban fény derül Sy kilétére, ami alaposan felkavarja a kapcsolatukat.


4. Karácsonyi csók


A fiatal bostoni designer az egész karrierjét veszélyezteti amint kezd beleszeretni főnöke pasijába, akit véletlenül megcsókolt.

Dorin: Egy nagyon aranyos történet, tele romantikával. 

5. A karácsonyi lovag


Egy középkori lovag varázslatos módon a jelenbe kerül, és beleszeret egy középiskolai tanárnőbe, aki kiábrándult a szerelemből.
Forgalmazó: Netflix

+1. Karácsonyi cserebere


Amikor egy hétköznapi chicagói cukrász és egy jövendőbeli hercegnő rájönnek, hogy olyanok, mint két tojás, karácsonyi, helycserés terveket szőnek.

Dorin: Vanessa Hudgens főszereplésével 2 karácsonyi film is készült, amik a Netflixen érhetőek el. Érdemes ránéznetek. :) 

Remélem tudtam segíteni és kedvetek támadt valamelyik filmet megnézni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése