Filmkritika: Lepattintva

Sziasztok!
Újra jelentkezem, még pedig egy film ajánlóval. Pár napja néztem meg Nicholas Stoller rendezésével készült Lapattintva című filmet. Gondoltam írok róla néhány sort. Ti láttátok már? Ha igen mi a véleményetek róla? Komiba várom mindenkinek a véleményét a filmmel kapcsolatban.

Dorin

Besorolás
Szinkronizált, amerikai romantikus vígjáték
A film hossza: 112 perc

Adatok:
Évszám: 2008
Rendező: Nicholas Stoller
Forgatókönyvíró: Jason Segel
Zeneszerző: Lyle Workman
Operatőr: Russ T. Alsobrook
Producer: Judd Apatow, Shauna Robertson
Vágó: William Kerr

Szereplő(k):
Jason Segel (Peter Bretter)
Mila Kunis (Rachel)
Kristen Bell (Sarah Marshall)
Bill Hader (Brian)
Russell Brand (Aldous Snow)
Jonah Hill (Matthew)
Paul Rudd (Chuck)
Kala Alexander (Greg)
William Baldwin (Hunter Rush)

Fülszöveg:
A zeneszerző Peter és a szexi sorozatsztár Sarah hosszú évek óta barátok. Kapcsolatuk meglehetősen egyoldalú, minden Sarah körül forog. Most pedig ennek is vége, a lány kiteszi Peter szűrét. Az összetört szívű fickó képtelen túltenni magát a dolgon, nemcsak nőcsábásznak nem válik be, az állásából is majdnem kirúgják. Végül a barátja tanácsára Hawaii szigetére utazik kikapcsolódni. Balszerencséjére a volt barátnője is ugyanabban a szállodában piheni ki a fáradalmakat legújabb szerzeményével, a menő angol rockerrel. Petert kezdetben bosszantja a dolog, ám megismerkedik a szálloda alkalmazottjával, a gyönyörű Rachellel.

Véleményem:
Peter teljesen Sarahtól függ és miután Sarah úgy dönt, hogy véget vett a kapcsolatuknak a férfi teljesen összetörik és depresszióssá válik. Egyéjszakás kalandokba kezd, de a szíve még mindig vérzik Sarah miatt. Miután túlzottan is elhanyagolja magát és munkájából is kiakarták rúgni Peter, féltestvére tanácsára Hawaiira megy, hogy kiszellőztesse fejét és elfelejtse Saraht, de a sors kicsit sem kegyes vele, mert exe és annak szupersztár pasija is Hawaiin töltik idejüket. Peter szeretné visszakapni volt barátnőjét, de jelenlegi helyzete kilátástalan. Végül megismerkedik a kedves és gyönyörű recepcióssal, Rachellel, aki mellett jól érzi magát és újra élni kezd. Több barátra is szert tesz pl. Matthewra, aki a szálloda egyik alkalmazottja, valamint Brian-re és a furcsa szörfoktatóra, Chuck-ra. A történet előre haladtával több vicces helyzetbe keverednek a szereplők és természetesen Peter érzelmei is megváltoznak. Több híres színész is szerepet kapott a filmben. Ilyen pl.: Jason Segel Peter Bretter szerepébe bújva vagy Mila Kunis, aki Rachel-t keltette életre. A színészek játéka rendben volt, remekül hozták a karaktereket. Rengeteg humoros jelenet található benne, így a jókedv garantált a néző számára. Bár voltak benne hibák, de mint vígjáték nálam jól teljesített.

Összességében: Egy könnyed és vicces vígjáték, ami kellemes időtöltést nyújt a nézőnek. Ajánlanám mindenkinek, aki szeretne kicsit kikapcsolódni és komédia/vígjáték kedvelő. Nekem nagyon tetszett és biztos, hogy újra fogom nézni.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése